Annika Rogneby
Baka utan socker och mjöl! Perfekt för glutenallergiker och diabetiker.
Annika Rogneby har levt med LCHF (en kost med låg andel kolhydrater och hög andel fett) i tre år. Hon har mått mycket bra av denna kost men har saknat att baka och känna doften av nygräddade kakor. Därför bestämde hon sig för att skapa recept som tillåter bakning med nyttiga ingredienser och som innehåller lite kolhydrater.
Alla kan välja vad de vill äta och i vilken mängd. Detsamma gäller med de bakverk som förekommer i denna bok. Du kan äta mer eller mindre eller baka för att det är roligt! Recepten i boken är helt glutenfria, vilket gör recepten ypperliga för glutenintoleranta. Dessutom så innehåller inga recept tillsatt socker (undantaget är de recept där inköpt choklad förekommer), så recepten är i högsta grad diabetikervänliga.
Att skapa ett sammansvetsat team av teknikkonsulter
2 månader sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar